Виж още ...

» Новини

RADIO HOT DANCE С ИЗЦЯЛО ПОДМЕНЕН САЙТ

30.12.2019 г., 15:11: ч. · видяна 748 пъти

Днес от 3:00 ч. сутринта Radio Hot Dance е с ицяло нов сайт, който е базиран на системата за управление на съдържанието Class Engine Core. Сайта вече е адаптивен и е с мнго повече екстри. Сайта вече е актуален както за телефони, така и за таблети. Вече всеки потребител ползващ сайта от мобилно устройство ще може да се възползва на 100% от всички екстри, които предлагахме в сайта за настолни компютри. Дизайна е адаптивен, което ще рече, че вече се вижда задоволително от всички устройства. Има леки визуални промени при отварянето му от настолни компютри и лаптопи, но като цяло сме запазили основната му рамка. Повече подробна информация за промените в сайта тук.

Нов Сайт - 30.12.2019


Понеже базата данни е преструктурирана е възможно в следващите седмици сайта да не показва правилно цялата инфорация. Поради адаптирането на старата система към новата е възможна поява на проблеми. Възможни са временни прекъсвания на сатйа или направилно зареждане на страниците в него. Предварително се извиняваме на всичките си клиенти за причинените неудобста! 

· Сподели
 За да коментираш новината трябва да си регистриран потребител !
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.