Виж още ...

» Donation

Радио Hot Dance се състой от скромен екип, който поема всички месечни разходи по радиото за своя сметка, за да може Вие нашите слушатели да се наслаждавате на любимата си музика от 90-те. Всеки един от нас Екипа на Радио Hot Dance се занимава с развитието на радиото в свободното си време, иначе работим на различни места и се борим с кризата в България като всеки един от вас. На последък финансовата поддръжка на радиото се оказва почти не посилна за нас Екипа на Hot Dance.

За това решихме да създадем тази страница за дарения и се надяваме всеки от вас да дари, който по колкото може. Дори дарение по 1 лв. от всеки от вас би облекчило значително месечните разходи за радиото. Не всеки , може да отдели от себе си за развитието на радиото и това е разбираемо ! Надяваме се обаче Все повече от Вас - нашите слушатели да станете дарители и да помогнете да запазим това прекрастно радио, да съществува още дълго време и да Ви радваме с любимата Ви музика.

Благодарим Ви,
Радио Hot Dance

Дарението се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиe.
Pay е начин за електронно разплащане чрез дебитни и кредитни карти от системата БОРИКА.
За да направите дарение е Необходимо е да направите еднократно следните неща:

  1. Създавате си акаунт като влизате в Интернет на www.ePay.bg и избирате "нова регистрация"
  2. Регистрирате Вашата банкова карта в създадения акаунт ( еднократно ще е необходимо според инструкциите на ePay.bg да отидете до банкомат и от менюто му "Други услуги/Плащане чрез Интернет" да потвърдите, че това е Вашата карта )
Описание Сума
Подкрепете Радио Hot Dance със сума по ваш избор.
лв.
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Подкрепете Радио Хот Денс с дарение по ваше усмотрение ...
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.