Виж още ...

» ИЗТЕГЛИ » Radio Hot Dance Player for Windows

Здравейте приятели и фенове на горещото радио, Radio Hot Dance!

С голямо удоволствие искаме да ви съобщим, че радиото вече има собствен плеър работещ под операционна система Windows. С него може да слушате радиото от вашия компютър, без да се налага да търсите други плеъри с огромни листи от радио в които да ни търсите. Тук нещата са лесни - стартирате програмата и слушате. Плеъра е абсолютно безплатен и в него няма никакви реклами, които да ви дразнят по време на слушане. Програмата работи с Windows 7 или по-нов. Като цяло интерфейса е взаимстван от приложението ни за Андроид, така че да не ви бъркаме навиците. Както в приложението за Андроид , така и тук може да избирате между три скорости на излъчване, които са 32, 64 и 128 Кб/с. За разлика то Андроид приложението ни, тук сме добавили и плъзгач за регулиране на звука, както и бутон за изключването на звука. По същия начин както и при Андроид, така и тук може да решавате дали плеъра да тръгва автоматично след стартирането, или пък вие да го пускате, когато решите. Пожелаваме ви приятни емоции с музиката на Radio Hot Dance и първата версия на плеъра ни за Windows!

Radio Hot Dance for Windows ver.1.0.1.0

Radio Hot Dance for Windows ver.1.0.1.0

Представяме ви новата версия на плеъра ни за Windows, Radio Hot Dance Player - version 1.0.1. Плеъра е съвместим с операционни системи Windows 7-SP1 или по-нов.

Новите неща в тази версия:

1. Добавен е бутон, с който вие определяте дали да се показват известия при смяна на песента или не.

2. При натискане върху движещото се име на песента над бутоните се отваря прозорче с подробна информация за песента и изпълнителя.

3. Подобрено бързодействие.

4. Отстранени множество грешки и проблеми.

Изтегли : RadioHotDanceSetup1.2.exe ( 4.66 MB )
05.10.2021 / 18:30:38 ч. свален 72 пъти, видян: 382 пъти · Сподели
Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности може да прочетете ТУК.